A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Центр позашкільної освіти Кролевецької міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Виставка юних художників

У художньо-естетичному напрямі проходить виставка юних художників - учасників I етапу (громади) обласного конкурсу малюнків "Українська родина – міцна і єдина" Поціновувачів художнього мистецтва запрошуємо помилуватися малюнками наших талановитих дітей 16.04. - 19.04. 2024 року з 10:00 до 17:00.

15:07 16.04.2024

День екологічних знань в Україні

15 квітня – Український день навколишнього середовища, День довкілля, День екологічних знань в Україні. Вихованці еколого-натуралістичного напряму вивчають, досліджують, слідкують, оберігають, допомагають нашій природі. А ще гуртківці спілкуються з природою: мурашки, вода, листя дерев, травичка - все чують і відчувають, наповнюють енергією все живе!

13:27 15.04.2024

Релакс на природі

Сонячної суботи великою туристичною родиною зібралися справжні романтики, які бажають фізично загартуватись та зміцнити здоров'я, розкрити свої творчі здібності під час тренувань зі спортивного орієнтування та змістовно відпочити у весняному лісі урочища Оверкове. Туристсько-краєзнавчий напрям об'єднує всіх тих, хто любить подорожувати, насолоджуватися чарівною красою рідного краю, змістовно проводити своє дозвілля, хто бажає знайти справжніх друзів, кого вабить спілкування біля вогнища.

10:33 15.04.2024

Реставрація картин

Наші художники, вихованці гуртка "Чарівна палітра" (керівник Юлія Дера-Глушко), плідно працювали цими вихідними над реставрацією картин неймовірно талановитого пензля кролевецького художника, який зобразив краєвиди нашої місцевості. З часом картини втратили частину малюнку, тож завданням гуртківців було відтворити цю красу. Дві картини було реставровано, а ще певна кількість чекає продовження……… Дякуємо дирекції Кролевецького будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів в особі Макаровець Лідії Миколаївні за довіру і практику попрацювати на такому рівні! Юних художників дуже тепло зустріли старенькі бабусі та дідусі. Всі спостерігали, нахвалювали, підтримували. Тепла атмосфера цих людей просто закликає прийти ще і подарувати їм те маленьке спілкування та спостереження за рухом пензля.

10:39 14.04.2024

Майстерність у повітрі

Авіа змаганнями і не тільки завершується тиждень майстерності науково-технічного напряму. Керівник гуртка Юрій Буйвал провів коротку презантацію своєї творчості для вихованців Ярославецького ліцею. Діти спробували свої сили в точності випилювання та склеювання крил для моделей літачків, а потім перейшли до авіа-змагань на дальність польоту, в результаті яких всі учасники посіли такі місця:

14:10 13.04.2024

Вітаємо переможців!

Вітаємо хореографічний колектив "Гравітація" із зайнятим І МІСЦЕМ у міжнародному хореографічному конкурсі "DRAGON ART FEST" Австрія-Україна, керівник Людмила Красуля. Бажаємо і надалі підкорювати міжнародні вершини танцювального мистецтва!!!  

16:27 12.04.2024

"Безпечне колесо"

Згідно плану заходів тижня науково-технічного напряму у п'ятницю заплановано змагання"Безпечне колесо". Сьогодні Роман Дядюх для гуртківців туристсько-краєзнавчого напряму провів заняття з елементами ПДР. Кожен вихованець пройшов дистанцію з урахуванням дорожніх знаків та їх дотримання на час та уважність. Звичайно є переможці! Всі учасники отримали гарний настрій, солодощі та дізнались нове про дорожній рух.

16:25 12.04.2024

ЧИСТИЙ ЧЕТВЕР...

#Обласний_марафон_ЕКОжиття_наше_МАЙБУТТЯ2024 ЧИСТИЙ ЧЕТВЕР... Сьогоді колектив позашкілля працювали по прибиранню території науково-технічного напряму. Робота кипіла. Результат - стомлені, але задоволені. Спільними зусиллями зробимо наше місто чистим, бо воно у нас найкраще!  

16:42 11.04.2024

Великодній сувенір

"Виготовлення Великоднього сувеніру" під такою назвою пройшло заняття для вихованців туристсько-краєзнавчого напряму. У рамках тижня майстерності науково-технічного напряму Тетяна Скорик провела майстер-клас. Юні туристи сьогодні мали змогу попрацювати з папером, ножицями, клеєм та пофантазувати. Кожен гуртківець виготовив власноруч сувенір до Великодня та отримав солодкий сюрприз.    

16:33 11.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень