A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Центр позашкільної освіти Кролевецької міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

"Великоднє Панно"

В рамках тижня майстерності художньо-естетичного напряму сьогодні відбулось відкриття арт-об'єкту "Великоднє Панно", над яким близько двох місяців день у день майстерно працювали всі вихованці разом зі своїми керівниками гуртків. Кожна дитина віддала часточку свого настрою, праці та натхнення для створення цього шедевру, щоб кролевецький рушник, промінчики сонця та символи великодніх свят надихнули людей на почуття прекрасного та великого християнського свята.

16:52 03.05.2024

Декламування віршів та Проба пера

Учора, 01 травня у стінах художньо-естетичного напряму пройшов захід "Декламування віршів" та "Проба пера" конкурсу "Разом до перемоги". Вихованці туристсько-краєзнавчого та художньо-естетичного напрямів читали вірші. Щимливі рядки сучасних поетів викликали сльози на очах слухачів, бо ці рядки про страшну війну, яку ми всі разом проживаємо сьогодні. Також слухали вірші відомих українських письменників Ліни Костенко, Марії Скочиліс, Валентини Матвіїв та ін. Нагородження переможців у номінації "Декламування віршів" та "Проба пера" відбудеться 03 травня на святі "Разом до перемоги", що пройде у художньо-естетичному напрямі.

12:05 02.05.2024

"Разом до перемоги"

У рамках тижня майстерності художньо-естетичного напряму проходить виставка-конкурс дитячих робіт під назвою "Разом до перемоги". Вихованці ретельно готувалися відповідно до номінацій: "Декламування віршів", "Проба пера", "Фотографія", "Патріотичний виріб", "Малюнок", "Плакат". Всі роботи неповторні та мають патріотичний характер. Переглянути роботи вихованців можна у художньо-естетичному напрямі, виставка діє до 05 травня. Нагородження переможців виставки-конкурсу відбудеться 03 травня на святі "Разом до перемоги", що пройде у художньо-естетичному напрямі.

11:57 02.05.2024

Пасхальний куточок

Тиждень перед Великоднем найбільш особливий і важливий для християн, кожен його день вважається святим днем. Тому, щоб наголосити на особливості і важливості кожного дня Страсного тижня, до його назви додають слово «великий». У переддень великого свята всі люди прибирають свої оселі, так і ми, вихованці позашкілля, долучились до оформлення Пасхального куточка у Центрі культури Кролевецької міської ради. Спільними зусиллями готуємося до Великодня!

17:09 01.05.2024

Зацвіла яблуня колонія

Розпочався період екскурсій... Територія еколого-натуралістичного напряму ошатно прибрана і зустрічає мешканців та гостей міста нашої громади. Аромат квітучої яблуні-колонії манить до себе здалеку помилуватися буйним цвітінням. За цей короткий час яблуню-колонію відвідали:

16:57 01.05.2024

Робота юних художників

Юні художники продовжили роботу у Кролевецькому будинку-інтернаті для громадян похилого віку та інвалідів. Вихованці гуртка "Чарівна палітра" з керівником Юлією Дера-Глушко виконали художню роботу на відмінно. Реставровані картини знову будуть милувати око підопічних і працівників закладу. Ми, позашкільники, радо ідемо на зустріч, на допомогу особливо якщо це стосується милосердя, підтримки, взаємодопомоги, а ще ми уміємо дарувати тепло тим, хто його потребує!  

16:32 01.05.2024

"Тиждень майстерності художньо-естетичного напряму"

Вчора, 29 квітня стартував "Тиждень майстерності художньо-естетичного напряму" згідно плану роботи Тетяна Заїка провела майстер-клас "Декорування скляного посуду технікою декупаж". Оволоділи новою технікою вихованці науково-технічного напряму. Гарні роботи, виконані маленькими рученятами, доповнять декор вдома або стануть приємним подарунком під час Пасхальних свят.    

14:13 30.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень