A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Центр позашкільної освіти Кролевецької міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

"Виставка Наш пошук і творчість- тобі, Україно"

Керівники гуртків та їх вихованці науково-технічного відділу не зупиняються на досягнутому, продовжуть і надалі працювати в напрямку творчості та  винахідництва: спортивно-технічний, архітекрура та будівництво, техніка майбутнього, прилади та обладнання. Представлені роботи (за посиланням) були надіслані для участі у Всеукраїнській виставці-конкурсі науково-технічної творчості учнівської молоді "Наш пошук і творчість - тобі, Україно!"

10:51 26.04.2022

"Великодній настрій"

     Сьогодні, у Чистий четвер відбулося свято для дітей нашої громади "Великодній настрій". Дійсно настрій, який ми організували був: і пізнавальний, і цікавий з приємними і солодкими подарунками. На свято був запрошений Настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці керівник відділу у справах сім'ї Конотопської єпархії протоієрей отець Олексій, який розповів православні історичні факти святкування Великодня. Ведучі організували вікторину та веселу гру, в якій діти охоче приймали участь. Вихованці Центру позашкільної освіти прикрасили заквітчані дерева пташками-надії , які вони виготовили власноруч. Дякуємо всім, хто долучився до свята.

16:33 21.04.2022

"Великодній онлайн квест"

На передодні світлого свята Великодня вихованці туристсько-краєзнавчого відділу долучилися до цікавих інтерактивних активностей та пройшли Великодній онлайн квест, що підготували педагоги ЦР "Д.І.М." Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

15:22 20.04.2022

"Весняний парк-тур"

Вихованці туристсько-краєзнавчого відділу ЦПОКМР прийняли участь у відкритих змаганнях Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю зі спортивного орієнтування "Весняний парк-тур" для вихованців закладів позашкільної освіти Сумської області у форматі Інтернет-Трейл-орієнтування. У заході взяли участь 38 кролевчан серед 138 вихованців закладів позашкільної освіти області.

15:19 19.04.2022

ІІ місце – профіль «етнографічні музеї"

Центр позашкільної освіти Кролевецької міської ради продовжує приймати нагороди. Вихованка гуртка фотомистецтва «Aperture Creative Studio» Гребеник Крістіна зі своїм керівником Ігорем Пальохою науково-технічного відділу прийняли участь у І етапі обласного Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв навчальних закладів «Край, в якому я живу». Маємо ІІ місце – профіль «етнографічні музеї». ВІТАЄМО!!!

14:06 07.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень