A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Центр позашкільної освіти Кролевецької міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Другий день І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Другий день І етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2024 році для середньої та старшої вікової категорії. Цього разу учасники команд змагалися у "Перетягуванні линви", кожен показав свою "Фізичну підготовку" та алгоритм дій, знання та навики на полі бою у конкурсі "Рятівник". Також діти відвідали локацію "Ми - патріоти", де мали змогу подякувати нашим захистикам, та локацію "Вправність та швидкість", на якій учасники детально познайомились зі зброєю.

15:49 26.04.2024

"Rock Cap"

Вітаємо Левітіна Олега із зайнятим І місцем Кубку Донецької області зі скелелазіння серед учнівської молоді "Rock Cap"

12:04 26.04.2024

«Сокіл» («Джура») 1 день

Набирає обертів І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2024 році для середньої та старшої вікової категорії. Сьогодні на базі ДПТНЗ Кролевецьке вище професійне училище пройшов перший день Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), у якій взяли участь 10 команд:

13:59 25.04.2024

«Талановиті та успішні»

Вітаємо переможців Всеукраїнського багатожанрового двотурового конкурсу мистецтв «Талановиті та успішні» з І ПРЕМІЄЮ ДЯЧЕНКО АЛІНУ, вихованку еколого-натуралістичного напряму та ЧЕЧЕЛЯ ОЛЕКСАНДРА, вихованця науково-технічного напряму. Велика вдячність керівникам гуртків Рухленко О.Г. та Сухомлин О.І. за якісну підготовку вихованців. Бажаємо досягнення нових вершин мистецтва!  

11:08 18.04.2024

Виставка юних художників

У художньо-естетичному напрямі проходить виставка юних художників - учасників I етапу (громади) обласного конкурсу малюнків "Українська родина – міцна і єдина" Поціновувачів художнього мистецтва запрошуємо помилуватися малюнками наших талановитих дітей 16.04. - 19.04. 2024 року з 10:00 до 17:00.

15:07 16.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень