A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Центр позашкільної освіти Кролевецької міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Третій день тижня майстерності науково-технічного напряму

Цікаво, змістовно та технічно пройшов третій день тижня майстерності науково-технічного напряму для вихованців еколого-натуралістичного напряму. Гуртківці познайомились із професіями: водій, механік, снайпер, сапер, інженер і, навіть, спробували свої сили з даних спеціальностей. Науково-технічне заняття-гра, яке провів керівник гуртка Олексій Пугач дало змогу оволодіти знаннями світу науки та техніки.  

16:48 10.04.2024

Другий день тижня майстерності науково-технічного напряму

Другий день тижня майстерності науково-технічного напряму продовжила керівник гуртка "Геометричне моделювання" Оксана Сухомлин. На занятті "Виготовлення пташки з паперової лози" працювали вихованці художньо-естетичного напряму. В рамках обіну досвідом гурткової роботи, вихованці оволоділи новою та ще незнайомою технікою декоративно-ужиткового мистецтва. В результаті у всіх дітей вийшли чудові вироби.

17:25 09.04.2024

Нагородження учасників конкурсу

9 квітня в Центрі культури Кролевецької міської ради відбулось нагородження учасників літературно-образотворчого конкурсу присвяченого пам'яті Т.Г.Шевченка. Юні художників з гуртка "Чарівна палітра"- керівник гуртка Юлія Дера-Глушко, отримали нагороди та подарункові сертифікати:

17:21 09.04.2024

Підвищення обізнаності про ризики ВЗВ в Україні

09 квітня в художньо-естетичному напрямі змістовну і цікаву сесію з мінної небезпеки провів інструктор Леонтович Сергій Андрійович з Конотопської міської організації ТЧХУ. Щиро вдячні за надані знання.  

17:18 09.04.2024

Тиждень майстерності науково-технічного напряму!

Стартує тиждень майстерності науково-технічного напряму! Сьогодні Олексій Пугач познайомив вихованців художньо-естетичного напряму з "професією електрика". Його заняття мало назву "У світі захоплень", тож гуртківці на деякий час поринули у світ "вольтів" та "ватів", створювавши найпростіші електричні схеми, з'єднувавши уявні "пориви" електромережі шляхом зпаювання електродротів, а між новим, цікавим та корисним розважились грою та вікторинами на технічну тематику.                

13:12 08.04.2024

Ще один АРТ-об'єкт

Продовжуємо наводити красу у нашому місті!!! Стало гарною традицією створювати АРТ-об"єкти. Цього разу вихованці гуртка "Чарівна палітра" з керівником Юлією Дера-Глушко створили красу біля ЦНАПу. Гуртківці, немов справжні художники виводили пензликами малюнок, а маки, як живі. Дякуємо Максиму Жеребцову-(начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю Кролевецької міської ради) за підтримку дитячої ініціативи.  

11:21 08.04.2024

"Пролісок - 2024"

07.04 у м. Суми пройшли обласні змагання зі спортивного орієнтування "Пролісок - 2024".

11:15 08.04.2024

Заходи з мінної безпеки

05 квітня відбулась зустріч з представником ДСНС Олексієм Михайловичем Грушею з нагоди Дня просвіти з питань мінної безпеки. В ході бесіди з вихованцями Олексій Михайлович повідомив та роз'яснив в яких місцях не варто перебувати як дорослим так і дітям, а також які вибухонебезпечні предмети несуть загрозу для життя та здоров'я людини.  

15:22 05.04.2024

#Обласний_марафон_ЕКОжиття_наше_МАЙБУТТЯ2024

#Обласний_марафон_ЕКОжиття_наше_МАЙБУТТЯ2024 4 квітня - Міжнародний день безпритульних тварин. Вихованці гуртка "Екологічна варта", брати Чорноуси - справжні захисники бездомних тварин. У них вдома п'ятеро підібраних на вулиці котів та три песики. У конкурсі на кращий вірш "Шлях безпритульного хвостика додому", який проходив в рамках Всеукраїнського конкурсу "Гуманне ставлення до тварин", юні любителі тварин посіли 1 місце. Робота буде направлена для участі у обласному етапі 7 Всеукраїнського конкурсу "Гуманне ставлення до тварин".

15:43 04.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень