A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Центр позашкільної освіти Кролевецької міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Виготовлення виробів з природного матеріалу

Сьогодні, у стінах навчального кабінету еколого-натуралістичного напряму Галина Буцан провела майстер-клас "Виготовлення виробів з природного матеріалу". Вихованці науково-технічного напряму захопливо слухали розповіді про гриби, їх види та користь, а потім власноруч виготовили декоративні поробки з природніх матеріалів та прогулялись під розлогою Яблунею-колонією.  

16:55 15.05.2024

День сім'ї

День сім'ї - одне з найзворушливіших свят. Довгий час день сім'ї Україна відзначала 8 липня, але цього року дата святкування змінилася. Сім'я - найдорожче, що є в житті. Особливо її цінність відчуваєш зараз, у нелегкий воєнний час. Головне завдання цього дня - приділити увагу дорогим серцю людям. Влаштуйте у свято сімейний обід або вечерю, вирушайте разом на пікнік, згадайте всі разом своє генеалогічне дерево. А якщо немає можливості зустрітися з рідними, то постарайтеся зателефонувати їм і сказати "Люблю" і "Спасибі" за все світле і хороше, що вони подарували нам.  

13:36 15.05.2024

Тиждень майстерності в еколого-натуралістичному напрямі

Розважально-діловою грою "Диканька" розпочався тиждень майстерності еколого-натуралістичного напряму, яку провела з вихованцями керівник гуртка Ірина Біляченко. Діти познайомились з українськими народними звичаями та традиціями, яких наші предки дотримувались в минулому. Вихованці з цікавістю приймали участь у заході, спілкувались, сміялись, жартували а ще отримали смаколики, гарний настрій, позитивні емоції танових друзів з туристсько-краєзнавчого та художньо-естетичного напрямів.  

17:13 14.05.2024

Посилки щастя

Маленькі амбасадори добра, відвідали комунальну установу Сумської обласної ради Конотопський дитячий будинок інтернат передавши солодощі, іграшки, книги, ігри, які були зібрані небайдужими мешканцями Кролевецької громади, а головне - позитивні емоції, гарний настрій та нагадали їм, що вони не одні у цьому світі. Дякуємо всім, хто долучився до збору!  

11:11 13.05.2024

День Європи

Україна – єдина держава де День Європи відзначається на державному рівні з метою ознайомлення населення України з європейськими цінностями, традиціями, культурним надбанням, і власне поширення ідеї європейської ідентичності серед громадян ЄС утвердження спільних європейських цінностей.Сьогодні наша країна у війні, у якій ми відстоюємо не лише свою незалежність, суверенність, землі, захищаємо свій народ, а й відстоюємо європейські цінності та свободу! У День Європи ми висловлюємо подяку країнам Європейському Союзу за підтримку та допомогу у боротьбі з російськими окупантами. Щиро сподіваємося, що зовсім скоро Україна стане повноправним членом європейської родини!  

13:07 09.05.2024

День пам’яті

Сьогодні Україна відзначає День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років. 8 травня, в День пам’яті та перемоги, Україна вшановуватиме кожного, хто боровся з нацизмом. Не менше заслуговують на увагу та пам’ять мирні цивільні люди, які загинули або постраждали від бойових дій та окупації їхніх міст і сіл, діти війни, примусові робітники. Адже війна – це не лише танки, гармати й масштабні бої. Це – долі, мільйони маленьких і великих людських бід, які тривали роками.

13:11 08.05.2024

Посилка напередодні Великодня

Напередодні Великодня, світлого свята Воскресіння Христового,вихованці гуртка "Екологічна варта" (керівник Ніна СКРИПНЯК) та учні Спаського ліцею вирішили привітати наших мужніх воїнів та надіслати великодні вітальні листівки, сувеніри, обереги. До дитячої пропозиції долучились і ми, дорослі: випекли смаколики, ароматні паски та зробили крашанки, щоб ті, хто зараз в окопах, ті , хто кожної миті, ризикує життям, могли відчути нашу турботу, нашу підтримку та на мить зануритися в атмосферу родинного тепла. Наша посилочка надійшла за призначенням вчасно.

13:23 07.05.2024

День обізнаності

День обізнаності про ментальне здоров'я дітей, який відзначають щорічно 7 травня, є важливою ініціативою, спрямованою на підвищення обізнаності громадськості та розуміння потреб психічного здоров'я дітей і молодих людей.

13:13 07.05.2024

"Разом до перемоги"

03.05.2024 року у стінах актової зали художньо-естетичного напряму пройшло свято "Разом до перемоги". На захід завітали представники Конотопської організації ТЧХУ, батьки, діти. Найменші вихованці хореоргафічних колектівів "Гравітація" та "Доміно" представили глядачам нові танцювальні композиції, вихованці читали вірші, а також лунали слова вітання та побажання у переддень Великого свята. Гуртківці, учасники конкурсів, що проходили у рамках проведення тижня майстерності художньо-естетичного напряму, отримали грамоти, солодощі, гарний настрій та позитивні емоції. Дякуємо за співпрацю Дмитра Ковальова (депутат Кролевецької міської ради) з Конотопською організацією ТЧХУ та за надані подарунки вихованцям.  

14:18 06.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень