A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Центр позашкільної освіти Кролевецької міської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Чемпіонат України зі спортивного орієнтування у м.Ужгород

27.03.-01.04.2024 вихованці Центру позашкільної освіти взяли участь у Чемпіонаті України зі спортивного орієнтування у м.Ужгород. У цих змаганнях взяли участь більше 700 найкращих спортсменів з усіх куточків України. Вихованці туристсько-краєзнавчого напряму у складі Страфуна Кирила, Сороки Зоряна, Сороки Любомира, Войтенка Євгенія, Левітіна Дениса, Мудрагелі Лідії, Страфуна Кирила, Левітіна Олега, склали гідну конкуренцію, показавши результати у першій третині протоколу (тренер Вікторія Ростальна). А ще діти морально відпочили від постійних тривог. Тренуймося далі!  

15:03 03.04.2024

"МАН-Юніор Ерудит"

Вітаємо наших допитливих природолюбів з новими досягненнями. Вихованці еколого-натуралістичного напряму ЦПО Кролевецької міської ради (координатор Семка Л. М.) взяли активну участь у Всеукраїнському інтерактивному конкурсі "МАН-Юніор Ерудит" і довели, що досліджувати - це цікаво, пізнавально, захоплююче. Природа- це невичерпне джерело ідей для наукових відкриттів. Бажаємо нових успіхів, вивчайте рослинний і тваринний світ, створюйте свої проєкти та змінюйте нашу країну на краще. Ви - наше майбутнє і з вами ми непереможні!                

15:11 01.04.2024

#Обласний_марафон_ЕКОжиття_наше_МАЙБУТТЯ2024

#Обласний_марафон_ЕКОжиття_наше_МАЙБУТТЯ2024 У межах марафону «Екожиття – наше майбуття» вихованці еколого-натуралістичного напряму з 1 по 25 квітня долучаються до активностей, спрямованих на збереження і охорону біорізноманіття та пропагування екологічного стилю життя. Долучайтесь! Разом ми зробимо наше місто чистішим!

10:19 01.04.2024

Завершення канікул

Теплим та сонячним днем завершує канікулярний тиждень науково-технічний напрям. Повітряний змій весело кружляв під вправним керуванням Юрія Буйвала - керівника гуртка "Авіамоделювання", а також всіх охочих гуртківців. Поривчастий вітер підхоплював і моделі літачків з катапультним запуском, які допомагали правильно зкерувати керівники гуртків Оксана Сухомлин та Тетяна Скорик.  

11:32 30.03.2024

ВЕЛИКЕ ПРИБИРАННЯ!

ВЕЛИКЕ ПРИБИРАННЯ! Колектив закладу дружно та гарно працюють на природі, адже знають, що прибрана охайна територія закладу манить мандрівників та туристів особливо коли іде мова про "Яблуню-колонію" (територія еколого-натуралістичного напряму). Дякуємо, колеги, за розуміння та корисну роботу. Далі буде...

16:10 29.03.2024

"Мазепа-погляд у минуле"

Під час весняних канікул, наші допитливі вихованці взяли участь у квест-екскурсії "Мазепа-погляд у минуле", яка була організована працівниками краєзнавчого музею, з нагоди 385-ї річниці з дня народження славестного гетьмана. Діти занурилися в історичну ретроспективу тих часів, відчули себе юними археологами, дізналися цікаві факти з життя івана Мазепи, дали відповіді на запитання вікторини. Дякуємо працівникам кролевецького краєзнавчого музею за змістовну та креативну екскурсію.

15:59 29.03.2024

«Сокіл» («Джура»)

27 березня 2024 року відбулась робоча нарада для виховників з нормативно-правового забезпечення щодо проведення залікових змагань I етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Дякуємо Марині СЕРГІЄНКО, Миколі ШУМИЛО та Миколі ДОРОГОМУ за надану допомогу у практичних елементах змагання "Рятівник".

15:55 29.03.2024

Змістовно та корисно

Весняні канікули для вихованців туристсько-краєзнавчого напряму - це можливість відпочити з користю, відчути насолоду від емоцій та вражень, зарядитися позитивним настроєм для подальшої продуктивної роботи. 27 березня пройшла підготовка до змагань зі спортивного орієнтування. А потім діти насолоджувалися ігровою програмою. Сподіваємося, що цікаві канікули стануть запорукою успішного навчання!           

15:44 29.03.2024

ІІ Міжрегіональна історико-краєзнавча конференція учнівської молоді

28 березня у м. Суми відбулася ІІ Міжрегіональна історико-краєзнавча конференція учнівської молоді «ІСТОРИЧНА ПАМ’ЯТЬ В УМОВАХ СУЧАСНОЇ ВІЙНИ», організована Департаментом освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації і Сумським обласним центром позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю. У роботі конференції взяли участь 130 юних краєзнавців з 14 областей України. Від нашого закладу презентувала результати своєї пошуково-дослідницької роботи Вікторія ПИЛИПЕНКО (керівник - Олена ЄСИПЕНКО) за напрямом: «Література, фольклор та інші види мистецтва як засіб формування історичної пам’яті українського народу», яка розповіла про фольклор на Кролевеччині та про унікальний борщ, що прославився на всю Україну - це ексклюзивний борщ з яблуками з Чудо-яблуні. За підсумками конференції учасники отримають сертифікати, а керівники подяки.

14:24 28.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень